vineri, 2 noiembrie 2007

exista in viata noastra oameni care schimba ceva in noi. oameni care ne fac sa zambim si sa fim mai optimisti. care ne fac sa ne simtim speciali. oameni care iti citesc sufletul si apoi incearca sa-l faca mai fericit. care au ceva special si reprezinta ceva unic pentru noi. au o energie care te atrage si te pune in miscare si care creaza o conexiune ciudata. pe acestia nu o sa-i uitam niciodata, orice s-ar intampla. si o sa faca mereu parte din viata noastra , orice se va intampla, oriunde vom fi.
exista astfel de oameni in viata ta?
esti pentru cineva un astfel de om?
p.s. succes in constanta victor.chiar o sa-mi fie dor de tine !!!

3 comentarii:

Bridge spunea...

oare o sa fi nevoita sa imi scrii si mie asa ceva , candva? ...

Unknown spunea...

Cu totii avem vise, sperante, iluzii, asteptari. E inutil sa negam lucrul acesta. Poate ca unii nu le permitem sa se dezvolte si le ascundem undeva foarte adanc inauntrul nostru. Dar ele exista, fie ca vrem fie ca nu.
Dar ce se intampla cand ne dam seama ca trebuie sa renuntam la visele, iluziile, sperantele si asteptarile noastre? Ce facem cand realizam ca visam in van, ca tot ce asteptam si speram a fost doar... praf in ochi, si ca cei in jurul carora ne-am tesut iluziile nu ne vor nici pe noi nici visele noastre? Vom plange. Apoi nu vom mai avea lacrimi si ne va plange sufletul, tacut si dureros, cu tentative nereusite de suspine. Dupa ce sufletul isi va jeli visele si sperantele, ne va domina furia. Fata de noi, fata de ei, fata de lume. Si in cele din urma, cu putin noroc, vine resemnarea.
Regretele nu isi au rostul. E inutil sa regretam timpul pierdut. Nu a fost pierdut degeaba, pentru ca ne-a maturizat, a contribuit la modelarea personalitatii noastre. In plus, avem mereu ceva de invatat, exista o lectie de viata in fiecare intamplare, fericita sau nu.
Ceea ce e important e sa avem prieteni alaturi de noi. Prieteni adevarati, care sa ne ofere o imbratisare, un zambet. Prieteniile sunt pe viata, iubirile, cel mai adesea, nu sunt, din pacate. Prin urmare, ar trebui sa privim in jur, sa ne imbratisam prietenii adevarati (daca avem norocul sa ii avem) si sa fim recunoscatori ca exista. Ei sunt mereu alaturi de noi, la bine si la rau.

ss's box spunea...

intodeauna prietenii ne ridica de jos, ne scutura de praf si ne incurajeaza.dar pana la urma momentele dificile tot singuri le depasim. cu sustinerea lor, dar singuri.si cand pierzi pe cineva si te doare tot singur treci peste si uiti.prietenii ne sustin dar nu sufera in locul nostru.am pierdut o persoana draga (nu e vb de victor)si fara prieteni m-as fi prabusit pur si simplu.