sâmbătă, 12 aprilie 2008

refuz

"ploua, ploua, ploua...vreme de betie...si s-asculti pustiul....ce melancolie" . sa fie oare un lux sa stai o noapte intreaga sa faci ceva pentru tine...ceva ce iti face placere, dar de care nu ai timp din cauza serviciului, a familiei, a problemelor, a somnului? pentru mine nu e un lux, dar ma gandesc la oamenii din jurul meu mult prea ocupati cu viata ca sa-si acorde si lor putin timp si spatiu. poate fi acesta un motiv care transforma oamenii? grijile, lipsa timpului, a banilor, a increderii in sine....sunt si astea tot motive. motive sau scuze ca nu mai esti ceea ce ai fost candva sau ceea ce credeai ca vei deveni. totul fuge in jurul nostru iar timpul chiar e un lux. pentru ca uitam de multe ori sa traim pentru noi. traim pentru societate. sa ne integram cat mai perfect, sa fim bine vazuti, bine platiti, sa fim in rand cu lumea. cat de gresita e o viata traita astfel! si cata lume face asta. lasati pentru o zi televizorul, internetul, problemele, grijile si faceti ceva ce nu ati facut de mult sau niciodata. petreceti o zi in padure, plimbandu-va si observand acea padure. cititi o carte fara sa adormiti. stati cu un prieten la povesti fara sa barfiti si fara sa va grabiti acasa, stati pur si simplu si impartasiti-va gandurile, ideile, o zi intreaga. mergeti cu copilul in parc, dar nu-l priviti doar, ci jucati-va cu el. da-ti o fuga pana in orasul pe care de mult vroiati sa-l vizitati, dar nu ati avut timp.stati cu iubitul sub cerul liber, doar voi doi si iubirea voastra. gatiti, studiati, ascultati muzica, hoinariti pe strazi uitate, stati in ploaie...faceti orice ce nu faceti in mod obisnuit. uita-ti pentru o zi cine sunteti si care va sunt responsabilitatile. eu fac asta si sunt mult mai relaxata, mai linistita. poate suna prea romantic toate astea, dar sunt lucruri care aduc acele mici bucurii de care avem atat de mult nevoie.

3 comentarii:

Andreea89 spunea...

ai dreptate simo,chiar e foarte frumos atunci cand ai timp pentru tine,indiferent ce inseamna asta pt fiecare din noi,doar ca din pacate se intampla inca un fenomen..pe langa momentele in care suntem ocupati,grabiti,stresati,etc, se mai poate si sa nu mai ai chef sa faci altceva decat sa zaci pur si simplu chiar daca stii ca alte activitati ti-ar face o mai mare placere...
pup you.see you soon!

daraderox spunea...

Ceau Simo...Dari sunt, ma bucur ca ma pot intalni cu tine din cand in cand chiar si fara tine. Si ma incanta...Dar abia astept sa ne suprapunem timpul si sa ne intalnim pe bune. Abia astept un nou articol.

Andreea89 spunea...

hey mai scrie si tu ceva...da un update ca ai ce scrie...stiu eu! pup