luni, 29 octombrie 2007

hello!

Chiar nu aveam de gand sa-mi fac blog!!! da cineva mi-a zis ca ar fi bine sa gasesc un mod de a da afara unele stari, idei, conceptii etc pe care le tin bine mersi inchise in mine, lucru care in general dauneaza grav sanatatii mele si a celor din jur. asa ca hai sa vedem daca starnesc interesul cuiva! daca nu macar cu sanatatea sa fie ok :)

6 comentarii:

Andrei Pernevan spunea...

si p mine aceeasi persoana (cred :P) m-a determinat sa imi fac un blog...si cred k o sa incep si eu sa scriu in el tot felul d idei si evenimente k sa dau afara tot c am p suflet...
C sa zic...mult succes cu acest blog si interesul meu l-ai starnit :)) dar asteptam subiecte la care sa dam comment-uri :))

Bridge spunea...

De ce ai luat-o inaintea mea , Andrei? :-)) Sa fie intr-un ceas...inspirat!Lasa gandurile sa curga din tine.It will help!

lore spunea...

iti urez mult succes cu blogul si inspiratie la scris :)...
O sa fiu cu ochii pe tine!:P:*

ss's box spunea...

da andrei...vreau si eu adresa ta de blog. o sa fie si subiecte la care sa poti comenta...ai rabdare ca numa ce s-a nascut :)
brig sper sa nu ma plictisesc repede de el!

Andrei Pernevan spunea...

o sa va dau adresa mea d blog indata c o sa incep sa scriu si eu in el si apoi astept sa comentam impreuna subiectele c o sa l dezbat :)

Andrei Pernevan spunea...

o sa va dau adresa mea d blog cand o sa incep sa scriu in el k sa aveti c sa comentati voi doua ( u and briggs).